Peddels outdoor

4 ideeën voor een liefdevolle date in de buitenlucht voor jou en je partner

Geplaatst op

Het kan soms zijn dat je relatie in een sleur zit en jij en je partner eigenlijk een beetje langs elkaar leven. In zo’n geval kan het zijn dat er een tekort is aan liefdevolle dates. Hoewel het soms erg moeilijk of duur kan zijn om een date te plannen, blijkt dat een liefdevolle date helemaal niet zo complex hoeft te zijn. Hier geven we je 4 ideeën om een liefdevolle date te plannen lekker in de buitenlucht!

Roadtrip

Wat is er leuker dan een roadtrip? Je hoeft natuurlijk niet naar het buitenland te rijden, toeren door Nederland is net zo leuk! Maak van tevoren een afspeellijst met jullie favoriete liedjes en koop lekkere snacks om je liefdevolle date compleet te maken. Ben je avontuurlijk ingesteld? Gooi bij elke kruising een muntje op om te bepalen welke kant jullie op gaan.

Gluhwalk

Een gluhwalk is tegenwoordig helemaal hip en dus de perfecte activiteit voor een liefdevolle date. Zet een route uit langs leuke tentjes en haal overal een lekkere glühwein. Wanneer je dit meer budgetproof wilt maken, kun je natuurlijk ook je eigen thermoskan met glühwein meenemen. Dit is net zo leuk en bespaart je erg veel geld.

Picnic

Wat is een betere liefdevolle date dan een picnic? Ga naar de supermarkt en haal de lekkerste kaasjes, worstjes, toastjes of wat jij en je geliefde lekker vinden, neem een kleedje mee en ga op een mooie plek zitten in een park of aan het water. Vergeet niet de wijn en de bos voor de perfecte sfeer! Wanneer je rond het avondeten gaat, kun je natuurlijk ook gaan voor een wegwerpbarbecue!

Honden uitlaten

De hond uitlaten wordt gezien als een moetje, maar kan ook zeker een hele liefdevolle date zijn! Ga lekker met je hond en je partner naar de hei of de duinen en maak een lange wandeling. Deze liefdevolle date moet natuurlijk afgesloten worden met een grote kop warme chocolademelk mét slagroom! Als je zelf geen hond hebt kun je altijd aan het asiel in de buurt vragen of je een van hun honden uit mag laten. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat de voordelen zijn van een vakantie waarbij varen de hoofdrol vervult.

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden