Onze partners

Hieronder vind u onze partners:

Alles over boten

Bij Amsterdam Boat Events boekt u een boot inclusief catering & drankjes. Leuk als bedrijfsuitje of als dinerboot.
Sloep huren Leiden? Dan raden wij sloepdelen.nl aan.
Een ander leuk uitje wat wij aanraden is wrakvissen bij Sport Fishing Company. Dit is een hele actieve manier van zeevissen en één van de leukste manier van vissen voor de echte visliefhebber!
Een ander leuk uitje voor de visliefhebber is makreelvissen. Een dagje makreelvissen kun je bij Sportvisserij Mercuur boeken.
Uw boot heeft regelmatig onderhoud nodig, zoals bijvoorbeeld de boot polijsten of de boot poetsen. Yacht Cleaning International kan dit voor u verzorgen.
Bootje huren in Giethoorn? Ga dan naar boothurengiethoorn.nl.
Voor aansluitkasten kunt u terecht bij Tec For Rec Reacreational Services.
Een keer zeilen op het Ijsselmeer? Boek dan uw toch bij Korevaer.nl.
Bij Gemini bootverhuur Rotterdam kun je met groepen tot 50 of zelfs 150 personen genieten van de prachtige stad Rotterdam.
Sloep huren Amsterdam kun je bij 6 verschillende locaties van Mokum bootverhuur

uitjes

Voor bedrijfsuitjes ga je naar monsterevents.nl.
Voor een bedrijfsuitje in Nieuwegein ga je naar downunder.nl.
Bij Batavialand in Lelystad ontdek je alles over hoe water een grote rol heeft gespeeld in de Nederlandse gescheidenis.
Op leidseplein.amsterdam heb je een overzicht van alle leuke evenementen en voorzieningen op het Leidse Plein.
Kookworkshop in Amsterdam volgen? Ga naar eatyourheartout.nl.
Op zoek naar een leuke evenementenlocatie in Utrecht? ga dan naar studio12.nl.
het Werelderfgoed Schokland is een groot natuurgebied dat zeker een keer de moeite waard is om te bezoeken.

partytent huren

Bij heman.nl kunt u onder andere terecht voor een partytent huren . Ook voor andere horeca apparatuur en inventaris kunt u terecht bij heman.nl.

Lang Parkeren Schiphol

Gaat u op reis met het vliegtuig? Lang parkeren Schiphol boekt u gemakkelijk én voordelig via Vliegen en Parkeren.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Binnenkort een vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren? Boek je vrijgezellenfeest bij vrijgezellenfeest.nl.

Bootschoenen: ideaal op een jacht of zeilboot

Ga je regelmatig varen, dan zijn bootschoenen onmisbaar. Je loopt met dit soort schoenen eenvoudig over het dek, daarnaast zijn het ook mooie schoenen voor je vrije tijd.

Watersportvakantie in Scandinavië?

Wil je ook eens watersporten op de mooie wateren in Scandinavië? is qua natuur echt prachtig. Je kunt hier perfect langs de kust peddelen. Overnacht bij deze goedkope camping Noorwegen en geniet van een heerlijke vakantie.

Zwemles bij ZERO2HERO

Ga je zwemmen of varen? Dan is het belangrijk dat je goed kunt zwemmmen. Tijdens een zwemles bij ZERO2HERO leer je hoe je je veilig voort kunt bewegen in het water.

Outdoor activiteiten afrekenen

Betalingen van outdooractiviteiten regel je eenvoudig met een kassa van Yourpos, deze zijn eenvoudig in de hand mee te nemen.

Sportieve vrijgezellenfeesten

Zoek je sportieve activiteiten voor een vrijgezellenfeest, dan is Vrijgezellenfeest.events echt een aanrader. Klik op de link voor meer informatie.

Workshop burlesque

Wil je een uniek uitje organiseren voor jouw vrienden of vriendinnen? Ga een workshop burlesque volgen bij Showtime agency.

Adam’s Boats in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een bedrijf om een bootje te huren, kijk dan op https://adamsboats.com/ . Dit is de site van een van de beste bootverhuurbedrijven uit Amsterdam. Enkele voordelen van hen zijn de aantrekkelijke tarieven en het feit dat je zonder schipper vaart, maar zelf de boot mag besturen.

Appartement op Bonaire

Zoek je een prachtig appartement op Bonaire om te huren voor een vakantie? Kijk dan op de website van BnB Bonaire. Ze hebben meerdere appartementen, vari&eum1;rend van eenvoudig tot bijzonder luxe tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is de locatie uitstekend, aan het strand van Kralendijk.

Jouw nieuwe sport: Padel

Ben jij ook zo benieuwd naar padel? De nieuwe manier van tenissen die alsmaar populairder wordt. De padelbanen van wijnbergen-sportbouw.nl zijn perfect om deze nieuwe sport uit te oefenen.

Jachtmakelaar Yachting Company Muiderzand

Boten worden gebruikt voor zowel handel als recreatie. Een jacht is meer bedoeld voor pleziervaart. Ga naar jachtmakelaar Yachting Company Muiderzand en laat je inspireren.