Blokarten is de hype voor een fantastisch bedrijfsuitje in de buitenlucht. Vlakbij Amsterdam, direct aan de kust ligt IJmuiden aan Zee. Deze badplaats beschikt over een fantastisch breed strand waarop activiteiten als strandzeilen, powerkiten en buggyen optimaal tot hun recht komen.

Blokarten is snel, gaaf en voor iedereen toegankelijk. Daar u in vijf minuten de basis leert en direct zelfstandig kunt wegrijden kent het strandzeilen een zeer lage instap. U kunt zo hard rijden als u zelf wilt zonder direct over uw eigen grenzen te gaan.

 

Blokarten op bedrijfsuitjes

Zowel voor mannen als vrouwen is deze activiteit geweldig en door de juiste coaching ook snel aan te leren. De blokart wordt bestuurd met een fietsstuur, wat voor vrijwel iedereen bekend terrein is. De snelheid regelt u met het aantrekken of loslaten van een touw. Een kind kan dus de was doen.

Door de makkelijke instap en de hoge succesbeleving is blokarten een onderdeel dat ook voor grote groepen met een gevarieerde samenstelling van jong en oud, sportief en minder sportief zeer geschikt is en een hoge beleving brengt.

 

Strandzeilen op een stoer vrijgezellenfeest

Op zoek naar een gaaf vrijgezellenfeest met een stoere invulling? Strandzeilen in IJmuiden aan Zee is spelen met de elementen, racen met snelheden tot wel 60 kilometer per uur en zeer makkelijk aan te leren. De vrijgezel mag uiteraard in een Boratzwempak, een konijnen costume of op een geheel andere ludieke wijze plaats nemen in de kar. Na afloop een verfrissende duik in de Noordzee mag uiteraard ook. Blokarten is een top onderdeel voor vrijgezellenfeesten en kan gecombineerd worden met andere onderdelen zoals outdoor lasergamen, RIB varen en een workshop powerkiten of Archery tag (tegen elkaar boogschieten)