Peddels outdoor

De leukste bedrijfsuitjes in de provincie

Geplaatst op

Samen met je collega’s verzet je dagelijks natuurlijk bergen met werk. Maar om de teamspirit er goed in te houden, doe je er goed aan om eens in de zoveel tijd te werken aan de onderlinge band. Dit kan je doen door gezellig samen uit eten te gaan, maar is een teamuitje niet veel leuker? Als je ver van de Randstad woont, kan het een uitdaging lijken om iets leuks te vinden. Maar ook in de kleinere provincies is er genoeg aanbod op dit gebied. Dat scheelt jullie weer een lange reis naar het westen.

Geniet van de natuur

Zitten jullie het grootste gedeelte van de dag op kantoor en willen jullie samen volop genieten van de natuur? Er zijn genoeg bedrijven of instanties die een paar leuke excursies in de natuur aanbieden. Via Staatsbosbeheer kan je bijvoorbeeld een wandeling maken met een natuurgids, al steppend door de bossen of zelf overnachten tussen al het groen. Willen jullie graag naar buiten, maar hoeven jullie niet per se uren in de natuur door te brengen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een moordspel in de stad of een GPS Fototocht.

Game on!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je bedrijfsuitje in Friesland? Verdiep je dan eens in de arrangementen van Old Dutch (op een kleine afstand van Leeuwarden, Dokkum en Drachten). Hier zit je natuurlijk goed als je met je collega’s wilt genieten, maar vooraf entertainment in de vorm van spelletjes is natuurlijk ook leuk. Waag je samen met je team aan bekende spellen zoals De Jongens tegen De Meisjes, Escape aan tafel of Wie is de Mol? En ontdek bij wie je voortaan moet zijn als het aankomt op algemene kennis en tactiek.

het water op

Het water op

Tijdens de warmere dagen van het jaar kan het ook heerlijk zijn om samen met je collega’s verkoeling te zoeken met een bedrijfsuitje op het water. Wat dit betreft heb je ook genoeg keuze. Online zijn er verschillende aanbieders waar je onder het genot van een hapje en een drankje op een borrelboot over het water kunt varen. Of leer samen met je collega’s zeilen van een instructeur. Willen jullie na het borrelen graag iets actiefs doen? Ook voor een bedrijfsuitje op het water zijn verschillende arrangementen te vinden met een spelelement.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat de voordelen zijn van een vakantie waarbij varen de hoofdrol vervult.

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden