Peddels outdoor

Doe vakantie in de Ardennen

Geplaatst op

Wij zijn een nogal sportieve en actieve familie zou ik willen zeggen. Dus wij zijn niet zo een familie die ieder jaar naar een all-in resort gaan in Turkije o.i.d. en dan twee weken vergapen op een strand stoel vol schuivend met eten aan het buffet. Nee zeer zeker niet. Wij doen meer vakantie van hiken, MTB, survival enzovoort. Liefst in Europa, omdat vliegen dat vind me vrouw niets. Dus heel veel verder dan Frankrijk, Italië en Oostenrijk komen we doorgaans niet. Enfin dit jaar zijn we nog ietwat dichterbij huis gebleven namelijk in de Belgische Ardennen.

Paar uurtjes rijden vanaf onze locatie in Nederland. Maar toch een wereld van verschil. Wat een natuurpracht zeg. Het is zeker niet onze eerste keer in de Ardennen. Maar na jaren Italië, is het nu fijn om eens bij de zuiderburen weer op bezoek te gaan.

Enfin, lang gezocht naar de ideale camping. Zoals gezegd bij ons staat voorop de sportiviteit. Leuke dingen doen, lekker bezig zijn dus een echte doe vakantie. Na wat doorspitten van websites van campings sprak vooral dit ons aan.

Enfin er was super veel te doen voor de kinderen. Van boogschieten tot outdoor laser gamen noem het maar op. De kinderen hebben zich dan ook geen moment verveeld. Enfin, meer dan genoeg te doen dus. En ook voor ons ouders, hiking, fietsen door de zeer mooie omgeving. Dus in een notendop de ideale doe vakantie voor ons gezin. Iedere avond dan na genieten van een mooi kampvuur met marshmellows maakte het af. Slapen deden we in een stacaravan. Lekker luxe na een dag actief geweest te zijn hebben wij persoonlijk geen zin meer om in een tentje te gaan slapen.

Enfin, al met al een zeer geslaagde vakantie bij CampingArdennen.nl. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat de voordelen zijn van een vakantie waarbij varen de hoofdrol vervult.

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden