Peddels outdoor

Wat zijn de leukste kampeervakanties?

Geplaatst op

Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren waarop je op vakantie kunt gaan. Een aantal van deze manieren vallen tegenwoordig vanwege de coronacrisis af, maar desalniettemin is het mogelijk om van een vakantie te genieten. Een van de manieren van vakantie vieren die erg populair is bij veel Nederlanders, is vakantie vieren op de camping. In veel situaties is dat nog wel mogelijk, maar ook hier is het belangrijk om je aan de voorzorgsmaatregelen te houden. In deze blog vertellen we je wat voor kampeervakanties nog mogelijk is in deze coronacrisis en hoe je alsnog kunt genieten van je vakantie.

Op vakantie met de camper

Het is natuurlijk heerlijk om lekker de wijde wereld in te trekken met een camper. Een van de grote voordelen van een camper ten opzichte van een caravan is dat je met een camper veel makkelijkere kunt reizen dan met een caravan. Vaak heb je met een caravan te maken met lastige bochten die je moet maken. Achteruit rijden wordt al helemaal lastig met een caravan. Een camper is als het ware een caravan en een auto maar dan gecombineerd. Afhankelijk van de camper die je koopt of wanneer je een camper gaat huren, kun je kiezen voor verschillende modellen en variaties. Je kunt dus ook met de luxe en het gemak van thuis genieten van de buitenlucht en een andere omgeving. Een ander voordeel is dat een camper vaak ook wat meer oplevert wanneer je deze verkoopt. Daar zijn verschillende websites voor zoals de website van Caravanmakelaardij: daar kun je eenvoudig je camper verkopen.

Kamperen op een natuurcamping 

Een natuurcamping is iets wat velen verwarren met een naturisten camping, maar dat is natuurlijk absoluut niet hetzelfde! Een natuurcamping is een plek waar je met beperkte middelen en faciliteiten midden in de natuur kunt overnachten. Deze natuurcampings liggen, zoals de naam al zegt, vaak in bosrijke gebieden en plekken met veel natuur. Omdat er vaak wandelaars zijn die elke nacht op een andere camping hun tent opzetten, zijn er vaak op natuurcampings ook zogenaamde trekkersvelden te vinden. Dit zijn plekken in het bos waar ruimte is voor een paar tenten. Op die manier kun je dus genieten van een echte vakantie midden in de natuur en is prima te combineren met de huidige corona omstandigheden.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat de voordelen zijn van een vakantie waarbij varen de hoofdrol vervult.

Contactgegevens

Via info @peddelsoutdoor.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden